Välkommen till Stödkompisarna

Stödkompisarna är en ideell förening som har sin verksamhet i Göteborg och startades 19/1 2003 på initiativ av Stig Dahlgren, själv drabbad av cancer.

Alla som har eller har haft cancer samt deras familjer och närstående hälsas välkomna som medlemmar.

Vi vill verka för att stimulera till livslust, livsglädje, hopp och överlevnad.

Stödkompisarnas huvudsakliga verksamhet består av föredrag och kursverksamhet inom områdena friskvård till kropp och själ, psykologiskt stöd till medlemmarna och kunskapsspridning om livsfaktorer som påverkar hälsa och välbefinnande. Vi anordnar även föreläsningar inom kunskapsområdet komplementär cancerbehandling.

Alla cancerdiagnoser är välkomna.

Föreningen håller till på Frivillighetscentralen, Oscar, Linnégatan 21 B i centrala Göteborg där vi träffas  fjärde onsdagen i varje månad kl.1830. Nya medlemmar hälsas välkomna till Öppet Hus kl 17.00 före varje medlemsmöte. Länk till karta.