Temadagar ”Brännö” 2018

INSPIRATION, LUST OCH GLÄDJE

TEMAHELG lördag söndag 24-25 mars 2018 BRÄNNÖ PENSIONAT OCH VÄRDSHUS

Kostnad  För medlem 1000 kr för hela helgen, inklusive kost och logi. Dubbelrum några få enkelrum. Går att anlända fredag kostnad inkl middag 600 kr för extra natt

 

Lördag  förmiddag.  Jalle Ahlström ”Att leva i relation till sig själv, till andra och till Livet”. Ett seminarium om: Jaget, Laget och kravet. En utmaning att lära känna sig själv.

Arbetar med själavård, psykoterapi och varit krogpastor på Avenyns krogar. En riktig rock and roll pastor som vi haft tidigare på ett av våra mest uppskattade möten.

Lördag eftermiddag Arijon Aronsson ”Frigör inre behov och resurser”

Med hjälp av måleri poesi och drama. Inga förkunskaper krävs. Arijon är socionom, konstnär och har grundläggande psykoterapiutbildning i  konstterapi. Gedigen erfarenhet av skapande terapeutiska sammanhang. Sjukhuskurator för bland annat cancerpatienter på Kungälvs Sjukhus 

Söndag  25 mars ” Att känna in ute” Andreas Lundquist tar oss med ut

Heldagsvandring med matlagning ute. Andreas har arbetat i många år med person och grupputveckling genom aktiviteter i naturen Var med på 20 tal grupper på Brännö för unga vuxna.  Stark personlighet klättrare äventyrare cancer överlevare.