mobil Stödkompisarna Göteborg cancerrehab stöd hjälp vid & efter cancer cancerdrabbade cancerrehabillitering livslust glädje

Samtalsgrupper i Göteborg

för dig som har eller har haft cancer och anhöriga
 Hej!

Pernilla Anehäll Hermann heter jag och är 40 år. Jag bor i Lerums kommun tillsammans med min man och våra 2 barn och jag arbetar som Mental Coach.

Jag har arbetat med människors utveckling och mentala hälsa i snart 20 år inom olika områden..

Min egen erfarenhet av Cancer är resan tillsammans med min pappa, där vi fick uppleva hela processen från besked och framåt tillsammans i familjen. Vikten av att ta tillvara på livet här och nu och se hur man hitta verktygen till ökad livslust och livsglädje är viktigt samt att få träffa andra i liknande situation, därav är jag väldigt glad över att vara med i Stödkompisarna där vi kan se framåt tillsammans.

Samtalsgrupp digitalt - med start onsdag den 28/4-21

TID:  Kl. 13.00-16.00
NÄR: Onsdagar
28/4-21
5/5-21
12/5-21
19/5-21
26/5-21
2/6-21
VAR: Digitalt
Kostanad: 250 kronor till plusgiro 387489-8.
Anmälningar sker via  info@pernillascoaching.se

Du kommer få mer information efter du har anmält dig. 

 

Att återfå balans och livsglädje

Det är naturligt att reagera känslomässigt när man drabbas av cancer. Det är dock inte lika naturligt för alla att sätta ord för det som inträffat, att prata om vad som händer med min kropp och hur man mår emotionellt. Man kan tidvis känna bristande självförtroende, vara orolig, arg, rastlös eller kanske deprimerad. Detta kan även komma många år efter du fick din cancer. Alla som har eller haft cancer är välkomna , om det är nytt eller du lever med din cancer.
Ett av syftena är att du skall få tala med andra i en liknande situation under erfaren  kvalificerad ledning. Få verktyg med dig för att bättre hantera sin situation fundera över vad som är väsentligt för dig, sätta upp mål som leder till ökad livslust och livsglädje och acceptans.
Vi arbetar med samtal, bildterapi, visualiseringar, avslappningsövningar.

Följ Stödkompisarna på Facebook