mobil Stödkompisarna Göteborg cancerrehab stöd hjälp vid & efter cancer cancerdrabbade cancerrehabillitering livslust glädje

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendis

Inspiration, livslust och glädje  
3-4 Oktober 2020

3-4 Oktober 2020
INSPIRATION, LIVSLUST OCH GLÄDJE   
Var: På Brännö Pensionat och Värdshus 
Kostnad:  För medlem 1300 kr för hela helgen, inklusive kost och logi.Det finns begränsat antal platser då alla får eget rum pga Corona. 
Går att anlända fredag den 2/10-20. Kostnad inkl middag 950 kr för extra natt inklusive mat. 
Anmälning sker via:  stodkompisarna2018@gmail.com
Vid frågor angående helgens innehåll och liknande hör gärna av dig till: stodkompisarna2018@gmail.com eller hos Katharina Englund mobilnr: 072-5027070

Lördag 
Anna Hansdotter Ahlgren 
Jag kallar det PSYKOSOMATISK KROPPSTERAPI.
Inte för att krångla till det utan snarare för att med ord samla ihop det ANNAS MANNA håller på med. Orden PSYKE, SOMA och TERAPI är grekiska och betyder KROPP, SJÄL och VÅRD. Psykosomatisk kroppsterapi är med andra ord vård av samspelet mellan kropp och själ, mellan våra fysiska strukturer, vår förmåga till rörelse, våra mentala resurser och vår förmåga att tillfredsställa våra existentiella behov.
Söndag
Laurence Nachin- en blandning av skogsbad och föreläsning om balans i livet
​Jag heter Laurence Nachin. Jag är utbildad mikrobiolog och har jobbat i många år i grundforskning på universitet. Att vara i naturen har alltid varit en viktig del av mitt liv och jag älskar att gå eller springa i skogen. Det är där jag återhämtar mig och hittar min kraft och balans i livet. I en värld där vi stannar inomhus många timmar varje dag och där digitalisering tar allt större plats i våra liv behöver vi mer än någonsin tidigare behålla och förstärka vår relation med naturen. Min roll som Natur & Skogsterapi guide är att öppna en dörr och att bjuda in människor att kliva in.
Naturen och skogen gör resten på ett fantastiskt och överraskande sätt.
 

Gör din intresseanmälan här   


En film från tidigare träffar  

Följ Stödkompisarna på Facebook