mobil Stödkompisarna Göteborg cancerrehab stöd hjälp vid & efter cancer cancerdrabbade cancerrehabillitering livslust glädje

Samtalsgrupper i Göteborg

för dig som har eller har haft cancer och anhöriga
 

Samtalsgrupp med Jeanette Frank!

Jeanette är utbildad fotograf/filmare och har använt kreativiteten i konstnärliga processer för att stödja människor i att utforska och reflektera över olika livssituationer. Hon har alltid haft ett stort intresse för människor, relationer och samtal som tillåts gå på djupet. Är ordförande i Stödkompisarna.
 För 12 år sedan fick Jeanette en cancerdiagnos och har under många år deltagit i såväl samtalsgrupper som egen terapi. Yoga och meditation är viktiga moment i hennes vardag. Att stödja människor att nå sina personliga mål och utvecklas är en viktig drivkraft. Därför bestämde hon sig för att byta bana i livet och började studera på HumaNova till Samtalsterapeut i psykosyntes. Psykosyntesen är en relationell terapiform som ser till hela människan, både bakgrund och potential. 

I samtalsgruppen får du träffa likasinnade, reflektera över och dela din personliga cancerresa. Vi utbyter erfarenheter, samtalar om existentiella funderingar och inspirerar varandra kring hur vi kan må bättre, få ny livsglädje och ta vara på livet här och nu. Du får möjlighet att samtala om saker som kan vara svåra att ta upp med närmsta omgivningen. Vi arbetar med samtal, visualisering, meditation och bild.
Vi ses under fem gånger, tre timmar per gång.  Vi startar gruppen när minst fyra stycken anmält sig. Två har redan anmält sig så välkommen med din anmälan. Anmälning sker via stodkompisarna2018@gmail.com
 

Vi återkommer med mer information när samtalsgruppen närmar sig att vara fullt.

Kontakta gärna så längre stodkomisarna2018@gmail om ni har frågor.
 

Följ Stödkompisarna på Facebook